Update 5 IUNIE 2015

Azi, 4 iunie 2015, la Profesionistii Concurentei, o dezbatere vie si utila despre preturile la medicamentele de uz uman, schimbarile anuntate de Ministerul Sanatatii, in ce masura acestea rezolva vechi probleme sau creeaza altele noi. Si despre multe alte lucruri interesante.
Multumim participantilor – reprezentanti ai unor producatori si distribuitori de medicamente – si vă asteptam la seminarii viitoare, la fel de interesante!

4 IUNIE 2015, ORA 14:00 – 17:00
CENTRUL DE CONFERINŢE DIN INCINTA HOTELULUI NH BUCHAREST
Bd. Mircea Vodă, nr.21, sector 3, Bucureşti, Sala Bucharest, etajul 1

După o lungă perioadă de discuții și negocieri, în luna aprilie 2015 Ministerul Sănătății a actualizat prețurile medicamentelor de uz uman din Catalogul Național al Prețurilor Medicamentelor.

În acest cadru, vă invităm în data de 4 iunie 2015 la un nou seminar din seria PROFESIONIȘTII CONCURENȚEI® care va aborda subiectul prețurilor medicamentelor în România și al consecințelor atitudinii instituțiilor publice cu atribuții in domeniu, față de existența unor prețuri corecte.

Seminarul va fi susținut de către dl. Lector universitar Robert Ancuceanu de la Facultatea de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davilla” și de către de către dl. Avocat Valentin Mircea, doctor în dreptul concurenței.
Seminarul nostru este gândit ca un concept interactiv, în urma căruia participanții să își clarifice întrebările și problemele cu care se confruntă în activitatea profesională din domeniul farmaceutic, astfel încât vă rugăm să ne comunicați, în măsura în care este posibil, anterior seminarului, aspectele cu care vă confruntați și pe care ați dori să le discutăm împreună.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați!
Persoana de contact: Cătălina MIRCEA
Tel. 031.43.27.292/293
Fax 031.43.27.294
E-mail: cmircea@mircea-asociatii.ro. sau office@mircea-asociatii.ro.
Pentru participare, vă rugăm să completați formularul de inscriere.

Formular inscriere