seminar-concurenta-180315-07

Prezenta numeroasa si o dezbatere foarte, foarte vie la seminarul Profesionistii Concurentei de ieri, 18 martie 2015.
Multumim celor care au fost prezenti si multumim pentru implicare! Noi credem ca din ciocnirea de idei de naste adevarul, asa ca sinteza discutiilor va fi inaintata si Consiliului Concurentei, pentru a fi avute in vedere la aprobarea OG 12/2014 de catre Parlament.

Multumesc, de asemenea, colegelor mele de la Mircea si Asociatii care s-au ocupat de organizarea unui eveniment atat de reusit.

Va asteptam si la urmatoarele ateliere: in a treia zi de joi din aprilie (23 aprilie), cand vom discuta ”Jurisprudenta recenta in materie de concurenta a instantelor romanesti si a Curtii Europene de Justitie”, in prima zi de joi din luna mai (7 mai) cand vom discuta despre ”Aspecte specifice de concurenta in industria farmaceutica” si in a treia zi de joi din luna mai (21 mai) cand vom discuta despre ”Clauzele interzise în contractele dintre operatorii economici”.