Doamna avocat Sevinci Mujdaba este avocat definitiv in cadrul Baroului Bucuresti si a absolvit cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, in 2007, si cursurile unui program de master ale Facultatii de Drept din cadrul Vrije Universiteit din Bruxelles, in 2008.

De-a lungul carierei, doamna avocat Sevinci Mujdaba a aparat interesele si drepturile persoanelor fizice si juridice, romane si straine, in fata autoritatilor publice, in fata instantelor civile si penale.

Doamna avocat Sevinci Mujdaba are o excelenta pregatire si o indelungata experienta in materia dreptului proprietatii intelectuale, in special in ceea ce priveste combatarea contrafacerilor si a asistat de-a lungul timpului companii si branduri de prestigiu, in actiunile initiate de acestea in Romania.

De asemenea, doamna avocat Sevinci Mujdaba a reprezentat si societati grecesti sau societati romanesti cu capital grecesc, in apararea drepturilor lor in Romania, in materia dreptului civil si dreptului muncii, castigand pentru acestea cauze in care li se solicitau sume mari si cauze in contradictoriu cu inspectorate teritoriale de munca.

Cooptarea doamnei Mujdaba in echipa Mircea si Asociatii face parte din demersurile de diversificare a serviciilor pe care le oferim companiilor care sunt clienti ai Mircea si Asociatii.

Doamna Sevinci Mujdaba vorbeste fluent limbile turca, engleza, spaniola, romana si franceza.