Update 21martie 2016

„Încălcările prin obiect ale interdicției acordurilor și practicilor anticoncurențiale – cele mai recente evoluții ale jurisprudenței românești și europene” a fost subiectul dezbătut cu interes de către participanții la seminarul „Profesioniștii concurenței” organizat de SCA Mircea și Asociații în data de 10 martie, eveniment ce a avut loc la Centrul de conferințe al NH Hotel Bucharest.

Practica instanței europene și a celei naționale a dat ocazia exprimării opiniilor participanților care s-au bucurat de prezența dnei. Andreea Marchidan, judecător la Curtea de Apel București – secția de contencios administrativ și fiscal și de asemenea a dnei. avocat Magdalena Popescu, practician specializat în dreptul concurenței.

Un eveniment unic!
Tema: Încălcările prin obiect ale interdicției acordurilor și practicilor anticoncurențiale – cele mai recente evoluții ale jurisprudenței românești și europene.

Când? 10 martie 2016, ora 14.00 – 17.00
Unde? Centrul de conferinţe din incinta hotelului NH Bucharest
Bd. Mircea Vodă, nr.21, sector 3, Bucureşti, Sala Timișoara, Mezanin

Vă invităm în data de 10 martie 2016 la un nou seminar cu o temă de maximă actualitate, susținută de către dna. Magdalena-Daniela Popescu, avocat înscris în Baroul București, specializat în dreptul concurenței.

Invitata noastră de onoare va fi Dna. Andreea Marchidan, Judecător la Curtea de Apel București – secția a VIII –a contencios adminstrativ și fiscal, care ne va prezenta aspecte din practica instanțelor din România în materia concurenței.

În cadrul seminarului, vă propunem o analiză la obiect a jurisprudenței recente a Curții de Justiție a Uniunii Europene, efectul acestei jurisprudențe fiind obligatoriu și în România, motiv pentru care vom dezbate câteva cauze ale instanțelor naționale cu privire la aplicarea art.5 din Legea concurenței.

Numărul de locuri la acest seminar va fi limitat.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați!
Persoana de contact: Cătălina Mircea
Tel. 031.43.27.292/293, Fax 0314327294
Email cmircea@mircea-asociatii.ro sau office@mircea-asociatii.ro.

În vederea participării, vă rugăm să completați Formularul de înscriere.

Formular inscriere