T H E    E X P E R T S

Phone

+4031.4327.293

Mircea si asociatii – Identitatea noastra

Casa de avocatura Mircea si Asociatii este o firma cu un profil distinct in peisajul juridic romanesc.

In firma activeaza avocati cu o experienta considerabila in domeniul dreptului afacerilor, inclusiv in proceduri litigioase si in fata autoritatilor administrative.

Contrar tendintei care exista pe piata romaneasca  a serviciilor juridice – aceea de a transforma firmele de avocatura in adevarate „supermagazine juridice” – MIRCEA si ASOCIATII mizeaza si va miza in continuare pe specializare si servicii de inalt nivel profesional.

Scopurile noastre.
Ce ne diferentiaza de alte firme de avocatura:

• SCA MIRCEA si ASOCIATII este o firma de avocatura de marime medie pe piata romaneasca cu servicii specializate.
    Pentru noi calitate inseamna evitarea raspunsurilor repetitive si a abordarilor mecanice fata de solicitarile clientilor. Ceea ce oferim noi nu este simpla consultanta juridica ci Solutii la problemele clientilor nostri.
  • Casa de avocatura MIRCEA si ASOCIATII  intelege că fiecare client este diferit, avand propriile sale obiective si mod de organizare al afacerii.
  • In lumina principiului „preventia este cea mai buna protectie” dorim sa protejam clientii de problemele juridice, ceea ce este mai eficient decat a interveni pentru a remedia o problema deja aparuta. Incercam mereu sa aducem valoare adaugata clientilor nostri si nu sa activam ca un banal furnizor de servicii.
  • Clientii Mircea si Asociatii sunt in exclusivitate societati comerciale cu capital strain, parte a unor grupuri multinationale din sectoare economice diverse, de la industria farmaceutica, trecand prin sectorul financiar-bancar si domeniul imobiliar pana la sectorul divertismentului.

In toate cazurile avocatii nostri sunt familiari cu aspectele economice ale sectorului in care clientul isi desfasoara activitatea si cunosc foarte bine reglementarile juridice din domeniul de competenta.

Mircea si Asociatii pune la dispozitie servicii, dar mai ales un mod de lucru, care nu se intalnesc in cazul altor firme de avocatura prezente pe piata.  Pentru noi primeaza comunicarea perfecta cu clientul, timpul rapid de raspuns si atentia acordata fiecarui detaliu.

• Onorariile Mircea si Asociatii se bazeaza atat pe tarife orare cat si pe tarife fixe si sunt stabilite anterior efectuarii fiecarei lucrari, pe baza volumului de munca estimat.

Clientii cu activitati constante si cu care lucram perioade mai indelungate, de cel putin 6 luni, beneficiaza de reduceri si servicii suplimentare, acordate gratuit.
    Esential este faptul ca la noi clientul are intotdeauna controlul complet asupra costurilor si plateste doar pentru asistenta juridica de care a beneficiat efectiv pe parcursul unei perioade de timp, pe baza detaliilor supuse aprobarii acestuia.